Szczegóły obiektu: Trends in Food Product Innovations and the Level of Economic Development
Instytucja dostarczająca:Platforma Czasopism Uniwersytetu Opolskiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: https://czasopisma.uni.opole.pl/index.php/ees/article/view/2696/2159
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: https://czasopisma.uni.opole.pl/index.php/ees/article/view/2696
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Figiel, Szczepan | Kufel-Gajda, Justyna
Data:2020.11.24
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Rakuła, Michalina | Kiciak, Agata
Data:2022.08.03
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Szczepaniak, Iwona
Data:2014.02.18
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wiśniewski, Jan (1904-1939)
Data:1934
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wojciechowski, Paweł
Data:2023.06.29
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Cyran, Kazimierz
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Karamanow, Oleksij
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Ganilh, Charles (1758-1836) Autor
Data:1816
Rodzaj zawartości:pozostałe