Szczegóły obiektu: The influence of genetic properties on the wholesomeness of sweet potato tubers (Ipomoea batatas L. [Lam.])
Instytucja dostarczająca:Akademicka Platforma Czasopism
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: https://apcz.umk.pl/HERB/article/view/HERB.2015.005/23580
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: https://apcz.umk.pl/HERB/article/view/HERB.2015.005
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Krochmal-Marczak, Barbara | Sawicka, Barbara
Data:2015.12.20
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Krochmal-Marczak, Barbara | Pisarek, Marta | Bienia, Bernadetta | Dykiel, Magdalena | Brągiel, Elżbieta
Data:2022.12.08
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Mystkowska, Iwona | Zarzecka, Krystyna
Data:2023.06.16
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Skiba, Dominika | Sawicka, Barbara
Data:2016.12.20
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Krochmal-Marczak, Barbara | Sawicka, Barbara
Data:2016.12.20
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Matejczyk, Marzena Autor
Data:2022
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Sawicka, Barbara | Krochmal-Marczak, Barbara | Bienia, Bernadetta
Data:2021.12.08
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Mucha, Jacek | Wasilewska-Błaszczyk, Monika
Data:2017
Rodzaj zawartości:obrazy