Szczegóły obiektu: Sposób wytwarzania proszku kakaowego zawierającego słód : opis patentowy : nr 25855 : Kl. 53 f, 2
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Data:1938 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Czy mogę z tego skorzystać?:tak 
Data:1935 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Czy mogę z tego skorzystać?:tak 
Twórca:Egeberg, Halvor S. Autor 
Data:1933 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Data:1938 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Czy mogę z tego skorzystać?:tak 
Data:1934 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Czy mogę z tego skorzystać?:tak 
Twórca:Mayrhofer, Georg Autor 
Data:1938 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Ferster, Seweryn Autor 
Data:1936 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Dyckerhoff, Hanns Autor 
Data:1936 
Rodzaj zawartości:pozostałe