Szczegóły obiektu: Znaczenie i wykorzystanie białkowych składników serwatki
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Title:
 - Creator:
 - Description:
 - Object availability:
 - Rights:
 - Date:
 - Type:
 - Language:
 - Publisher:
 - Relation:
 - Subject:
 - Identifier: DOI: 10.15611/nit.2023.39.03
 - Data provider:
 - Can I use it?:
 - Type:
 
Podobne obiekty
Twórca:Chrzanowska, Józefa  | Dąbrowska, Anna  | Nowak, Marek 
Data:2023.12.31  | 2023 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Chrzanowska, Józefa  | Wojtatowicz, Maria 
Data:1999.12.31  | 1999 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Nowak, Marek 
Data:1985.12.31  | 1985 
Rodzaj zawartości:teksty 
Twórca:Nowak, Marek 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie 
Twórca:Nowak, Marek 
Data:2014 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Nowak, Marek 
Data:2021.12.16 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Nowak, Marek 
Data:2018.11.02 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Nowak, Marek 
Data:2014.01.01 
Rodzaj zawartości:pozostałe