Szczegóły obiektu: Customer-perceived importance of restaurant attributes for casual dining, fast food and coffee shops
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://hdl.handle.net/11089/54063 ;
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Customer-perceived importance of restaurant attributes for casual dining, fast food and coffee shops
Twórca:Wiastuti, Rachel Dyah | Rashid, Basri
Data:2025.01.07 | 2024.07.25
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Filipczuk, Marek
Data:2018.02.10
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Bautista, Carlos | Olszańska, Agnieszka | Berezowska-Cnota, Teresa | Fedyń, Hubert | Jastrzębski, Tomasz | Nowakowski, Robert | Marcela, Agnieszka | Selva, Nuria
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:pozostałe