Szczegóły obiektu: Sposób utrwalania aromatu potraw, zwłaszcza proszków budyniowych i podobnych artykułów spożywczych : opis patentowy : nr 16459 : kl. 53 k 1
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Lindner, Paul (czynny ok. 1932) Autor
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1927
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Schlösinger, Leo Autor
Data:1930
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Horváth, Edmund Autor
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Dłuski, Aleksander Autor
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Hondius, Henricus (1573-1650). Rytownik
Data:0001 - 1650
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Grimm, Alojzy
Data:1922
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1935
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak