Szczegóły obiektu: CULINARY HERITAGE AS AN OPPORTUNITY TO MAKE LUBELSKIE VOIVODESHIP’S TOURIST OFFER MORE ATTRACTIVE (E POLAND)
Instytucja dostarczająca:Platforma Otwartych Czasopism Naukowych UAM
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/qg/article/view/27503/25048
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/qg/article/view/27503
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Skowronek, Ewa | Brzezińska-Wójcik, Teresa | Stasiak, Andrzej
Data:2019.03.31
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Skowronek, Ewa | Brzezińska-Wójcik, Teresa | Stasiak, Andrzej
Data:2019.04.08 | 2019
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Charzyński, Przemysław | Łyszkiewicz, Agnieszka | Musiał, Monika | Podgórski, Zbigniew
Data:2015.06.02 | 2015
Rodzaj zawartości:teksty
Data:2018.06.29 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:sprawdź warunki licencji
Twórca:Chudzyńska, Izabela
Data:2020.12.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Bogorodetska, Olga
Data:2018.06.11
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Skowronek, Ewa | Brzezińska-Wójcik, Teresa | Stasiak, Andrzej | Tucki, Andrzej
Data:2020.09.14 | 2020
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Szczerbiński, Waldemar
Data:2015.01.01
Rodzaj zawartości:teksty