Szczegóły obiektu: Reducing Immunoreactivity of Gluten Peptides by Probiotic Lactic Acid Bacteria for Dietary Management of Gluten-Related Diseases
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Instytutu Biochemii i Biofizyki Polskiej Akademii Nauk
Opis
- Tytuł:
 - Twórca:
 - Opis:
 - Dostępność obiektu:
 - Data:
 - Typ:
 - Język:
 - Format:
 - Relacja: http://eprints.ibb.waw.pl/2379 ;http://doi.org/10.3390/nu16070976 ;doi:10.3390/nu16070976
 - Temat i słowa kluczowe:
 - Identyfikator: http://eprints.ibb.waw.pl/2379/1/nutrients-16-00976.pdf ;
 - Dostawca danych:
 - Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
 - Rodzaj zawartości:
 
Podobne obiekty
Twórca:Leszczyńska, Joanna  | Szczepankowska, Agnieszka K.  | Majak, Iwona  | Mańkowska, Dorota  | Smolińska, Beata  | Ścieszka, Sylwia  | Diowksz, Anna  | Cukrowska, Bożena  | Aleksandrzak-Piekarczyk, Tamara 
Data:2024.03.27 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Szczepankowska, Agnieszka K.  | Cukrowska, Bozena  | Aleksandrzak-Piekarczyk, Tamara 
Data:2024 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Szczepankowska, Agnieszka K.  | Cukrowska, Bożena  | Aleksandrzak-Piekarczyk, Tamara 
Data:2024.08 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Szczepankowska, Agnieszka K.  | Cukrowska, Bożena  | Aleksandrzak-Piekarczyk, Tamara 
Data:2024.12 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Szczepankowska, Agnieszka K.  | Cukrowska, Bozena  | Aleksandrzak-Piekarczyk, Tamara 
Data:2024.08.13 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Szczepankowska, Agnieszka  | Cukrowska, Bożena  | Aleksandrzak-Piekarczyk, Tamara 
Data:2024.11.12 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Aleksandrzak-Piekarczyk, Tamara 
Data:2013.01 
Rodzaj zawartości:teksty 
Twórca:Głogowska-Szeląg, Joanna  | Palka-Kisielowska, Ilona  | Porawska, Wiesława  | Bierła, Joanna B.  | Szczepankowska, Agnieszka K.  | Aleksandrzak-Piekarczyk, Tamara  | Cukrowska, Bożena 
Data:2024.10.08 
Rodzaj zawartości:pozostałe