Szczegóły obiektu: Tradycyjne i regionalne produkty żywnościowe jako element rozwoju gospodarstw agroturystycznych / Traditional and Regional Food Products as Part of the Development of Agritourism Farms
Instytucja dostarczająca:Czasopisma PAN
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Źródło:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Jęczmyk, Anna
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Jęczmyk, Anna | Uglis, Jarosław
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Maćkowiak, Magdalena | Jęczmyk, Anna
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Jęczmyk, Anna | Maćkowiak, Magdalena
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Uglis, Jarosław | Jęczmyk, Anna
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Zawadka, Jan | Jęczmyk, Anna | Uglis, Jarosław | Wojcieszak-Zbierska, Monika Małgorzata
Data:2021.08.24 | 2021
Rodzaj zawartości:teksty