Szczegóły obiektu: Celluloid Flavours. A Brief History of Food in Film
Instytucja dostarczająca:Akademicka Platforma Czasopism
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: https://apcz.umk.pl/LSE/article/view/LSE.2015.54.05/11032
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: https://apcz.umk.pl/LSE/article/view/LSE.2015.54.05
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Drzał-Sierocka, Aleksandra
Data:2015.12.31
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Zwierzchowski, Piotr
Data:2017.09.06 | 2015
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Saryusz-Wolska, Magdalena
Data:2017.07.17 | 2015
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wojnicka, Joanna
Data:2023.10.20
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Góralik, Mikołaj
Data:2017.07.19 | 2015
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Jakubowska, Małgorzata
Data:2018.04.26
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Zwierzchowski, Piotr
Data:2017.07.19 | 2015
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wąsowicz, Magdalena
Data:2017.07.19 | 2015
Rodzaj zawartości:teksty