Szczegóły obiektu: The method of quantitative determining of the food composition of rodents
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Opis
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Source: http://katalog.pan.pl/webpac-bin/223bzbsPL/wgbroker.exe?new+-access+top+search+open+NR+ee95400552
- Format:
- Relation:
- Subject:
- Identifier:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Podobne obiekty
Twórca:Gębczyńska, Z. | Myrcha, A.
Data:1966.12.31 | 1966
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Grodziński, W. | Pucek, Z. | Ryszkowski, L.
Data:1966.12.31 | 1966
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Gębczyńska, Z.
Data:1966.12.31 | 1966
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Bujalska, G. | Ryszkowski, L.
Data:1966.12.31 | 1966
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Ryszkowski, L. | Andrzejewski, R. | Petrusewicz, K.
Data:1966.12.31 | 1966
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Gębczyński, M.
Data:1966.12.31 | 1966
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Dróżdż, D.
Data:1966.12.31 | 1966
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Yalden, D. W.
Data:1976.12.31 | 1976
Rodzaj zawartości:pozostałe