Szczegóły obiektu: Uwarunkowania konkurencyjności produkcji jaj spożywczych na przykładzie wybranej fermy
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Relacja:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Krawczyk, Józefa | Sokołowicz, Zofia
Data:2006.12.31 | 2006
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Krawczyk, Józefa | Sokołowicz, Zofia
Data:2006.12.31 | 2006
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Krawczyk, Józefa | Sokołowicz, Zofia | Ruda, Maria
Data:2006.12.31 | 2006
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Dykiel, Magdalena | Sokołowicz, Zofia
Data:2022.09.02
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Krawczyk, Beata | Kur, Józef
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Klink, Agnieszka | Krawczyk, Józef | Letachowicz, Barbara | Wisłocka, Magdalena
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Golec, Kazimierz | Kołodziej, Józef | Krawczyk, Stanisław | Skorupa, Andrzej
Data:2006.12.31 | 2006
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Błażejczyk, Krzysztof | Krawczyk, Barbara (1935– ) | Skoczek, Józef ( –2011)
Data:1992.12.31 | 1992
Rodzaj zawartości:pozostałe