Szczegóły obiektu: Améliorations à introduire dans la fabrication du sucre de betteraves
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
 - Twórca:
 - Dostępność obiektu:
 - Prawa:
 - Data:
 - Język:
 - Źródło:
 - Zakres:
 - Wydawca:
 - Temat i słowa kluczowe:
 - Identyfikator:
 - Dostawca danych:
 - Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
 - Rodzaj zawartości:
 
Podobne obiekty
Twórca:Nosarzewski 
Data:1829 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Kosiński, Ignacy (1874-1940) 
Data:1925 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Küpper, Franz 
Data:1943 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Rudnicki, Bohdan (fl. ca 1929) 
Data:1929 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Betzhold, Franz 
Data:1845 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Betzhold, Franz 
Data:1845 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Nosarzewski 
Data:1831 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Nosarzewski, Łukasz Autor 
Data:2022 
Rodzaj zawartości:pozostałe