Szczegóły obiektu: Improvement of quality of used frying oil by means of active carbons
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Podobne obiekty
Twórca:Buczek, Bronisław
Data:2006.12.31 | 2006
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Buczek, Bronisław
Data:2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Buczek, Bronisław
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Buczek, Bronisław
Data:2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Buczek, Bronisław
Data:2016
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Buczek, Bronisław
Data:2006.12.31 | 2006
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Buczek, Bronisław | Zabierowski, Piotr
Data:2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Buczek, Bronisław | Czepirski, Leszek
Data:2024.09.27
Rodzaj zawartości:obrazy