Object's details: Tam, gdzie zwierzę stawało się mięsem : sposób traktowania zwierząt, warunki produkcji i nadużycia w zakładach mięsnych w Polsce w latach pięćdziesiątych i sześćdziesiątych XX wieku
Provider:Repozytorium Cyfrowe Instytutów Naukowych
Description
- Title:
 - Creator:
 - Contributor:
 - Description:
 - Object availability:
 - Rights: - ;
 - Date:
 - Type:
 - Language:
 - Source: http://ih.katalog.pan.pl/ipac20/ipac.jsp?profile=ihpan&index=BOCLC&term=aa95026108
 - Format:
 - Publisher:
 - Relation:
 - Subject:
 - Identifier:
 - Data provider:
 - Can I use it?:
 - Type:
 
Similar objects
Creator:Jarosz, Dariusz (1959– )  | Polskie Towarzystwo Historyczne  | Polska Akademia Nauk, Instytut Historii im. Tadeusza Manteuffla 
Date:2022.12.31  | 2022 
Type:text 
Creator:Jarosz, Dariusz (1959– )  | Polska Akademia Nauk, Instytut Historii im. Tadeusza Manteuffla  | Polskie Towarzystwo Historyczne 
Date:2020.12.31  | 2020 
Type:text 
Creator:Polska Akademia Nauk, Instytut Historii im. Tadeusza Manteuffla  | Polskie Towarzystwo Historyczne 
Date:2021.12.31  | 2021 
Type:text 
Creator:Polska Akademia Nauk, Instytut Historii im. Tadeusza Manteuffla  | Polskie Towarzystwo Historyczne 
Date:2021.12.31  | 2021 
Type:other 
Creator:Polskie Towarzystwo Historyczne  | Polska Akademia Nauk, Instytut Historii im. Tadeusza Manteuffla 
Date:2022.12.31  | 2022 
Type:text 
Creator:Polskie Towarzystwo Historyczne  | Polska Akademia Nauk, Instytut Historii im. Tadeusza Manteuffla 
Date:2021.12.31  | 2021 
Type:other 
Creator:Polskie Towarzystwo Historyczne  | Polska Akademia Nauk, Instytut Historii im. Tadeusza Manteuffla 
Date:2022.12.31  | 2022 
Type:text 
Creator:Polska Akademia Nauk, Instytut Historii im. Tadeusza Manteuffla  | Polskie Towarzystwo Historyczne 
Date:2020.12.31  | 2020 
Type:other