Object's details: Wpływ różnych czynników na temperaturę farszu i czas w procesie kutrowania
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Dolata, Włodzimierz | Kubiak, Mariusz Sławomir
Date:2013.12.31 | 2013
Type:image
Creator:Kubiak, Mariusz Sławomir
Date:2013.12.31 | 2013
Type:image
Creator:Kubiak, Mariusz S. | Jakubowski, Marek | Dolata, Włodzimierz
Date:2013.12.31 | 2013
Type:image
Creator:Szulc, Karolina | Dolata, Włodzimierz | Buczyński, Janusz Tomasz | Skrzypczak, Ewa
Type:other
Can I use it?:seek permission