Object's details: Produkty pochodzenia roślinnego o zwiększonej wartości odżywczej i lepszej jakości zdrowotnej
Provider:Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Source:
- Coverage:
- Format:
- Publisher:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Bojanowska, Monika | Brodowska, Marzena Sylwia | Jackowska, Izabella | Sachadyn-Król, Monika
Date:2021.12.31 | 2021
Type:text
Creator:Zmysłowska, Izabella | Jackowska, Barbara
Date:2022.06.14
Type:image
Creator:Zimnoch, Urszula | Bogusz, Paulina | Brodowska, Marzena Sylwia | Michalak, Jacek
Date:2024.03.08
Type:image
Creator:Bojanowska, Monika | Kostecka, Małgorzata
Date:2021.12.31 | 2021
Type:text
Creator:Zmysłowska, Izabella | Jackowska, Barbara
Type:text
Can I use it?:seek permission
Creator:Bojanowska, Monika
Type:text
Can I use it?:seek permission
Creator:Bojanowska, Monika | Tys, Jerzy
Type:text
Can I use it?:seek permission
Creator:Barłowska, Joanna Bogusława | Brodziak, Aneta | Domaradzki, Piotr (technolog żywności) | Florek, Mariusz (1968- ) | Jabłońska-Ryś, Ewa | Kaliniak, Agnieszka | Karwowska, Małgorzata (technologia żywności) | Kędzierska-Matysek, Monika | Kowalczyk, Dariusz (technolog żywności) | Kowalczyk, Marek (1948- ) | Krawiec, Aneta | Król, Jolanta (zootechnik) | Materska, Małgorzata | Niedźwiedź, Iwona | Polak, Magdalena (weterynaria) | Ryszkowska-Siwko, Małgorzata | Sachadyn-Król, Monika | Sawicka-Zugaj, Wioletta | Skałecki, Piotr | Stanek, Piotr (zootechnik) | Stasiak, Dariusz M. | Teter, Anna | Topyła, Barbara | Waśko, Adam | Wójciak, Karolina M. | Zdrzałek, Katarzyna | Żółkiewski, Paweł
Date:2021.12.31 | 2021
Type:text