Object's details: Technologiczne i systemowe uwarunkowania w funkcjonowaniu wybranej okręgowej spółdzielni mleczarskiej na podstawie produkcji mleka UHT o zawartości tłuszczu 3,2%
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
 - Creator:
 - Description:
 - Object availability:
 - Rights:
 - Date:
 - Type:
 - Language:
 - Publisher:
 - Relation:
 - Subject:
 - Data provider:
 - Can I use it?:
 - Type:
 
Similar objects
Creator:Pawlak, Wioleta  | Lesiów, Tomasz 
Date:2010.12.31  | 2010 
Type:image 
Creator:Lesiów, Tomasz 
Date:1986.12.31  | 1986 
Type:text 
Creator:Lesiów, Tomasz 
Date:2023.12.31  | 2023 
Type:image 
Creator:Lesiów, Tomasz. Redaktor 
Date:2021.12.31  | 2021 
Type:text 
Creator:Lesiów, Danuta  | Michniewicz, Martyna  | Lesiów, Tomasz 
Date:2023.12.31  | 2023 
Type:text 
Creator:Gimżewska, Aleksandra  | Lesiów, Tomasz 
Date:2017.12.31  | 2017 
Type:image 
Creator:Tarapata, Karolina  | Lesiów, Tomasz 
Date:2021.12.31  | 2021 
Type:image 
Creator:Muss, Kornelia  | Lesiów, Tomasz 
Date:2018.12.31  | 2018 
Type:image