Object's details: Wpływ czynników ergonomicznych i workflow na efektywność procesów produkcyjnych w przedsiębiorstwach branży spożywczej
Provider:Repozytorium Publikacji Naukowych Politechniki Śląskiej
Description
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: Katalog Biblioteki ;Baza Wiedzy PŚ
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Similar objects
Creator:Kabiesz, Patrycja
Date:2022.12.31 | 2022
Type:image
Creator:Kabiesz, Patrycja
Date:2022.12.31 | 2022
Type:image
Creator:Kabiesz, Patrycja
Date:2022.12.31 | 2022
Type:image
Creator:Kabiesz, Patrycja
Date:2022.12.31 | 2022
Type:image
Creator:Kabiesz, Patrycja
Date:2022.12.31 | 2022
Type:image
Creator:Kabiesz, Patrycja
Date:2022.12.31 | 2022
Type:text
Creator:Kabiesz, Patrycja
Date:2022.12.31 | 2022
Type:text
Creator:Kabiesz, Patrycja
Date:2022.12.31 | 2022
Type:image