Object's details: HACCP jako podstawa działalności polskich przedsiębiorstw branży spożywczej na rynku Unii Europejskiej
Provider:Biblioteka Cyfrowa UMCS
Description
- Title:
 - Creator:
 - Contributor:
 - Description:
 - Object availability:
 - Rights:
 - Date:
 - Type:
 - Language:
 - Source:
 - Format:
 - Publisher:
 - Relation:
 - Subject:
 - Data provider:
 - Can I use it?:
 - Type:
 
Similar objects
Creator:Skrzypek, Elżbieta (ekonomia).  | Michalski, Mirosław Mariusz.  | Próchniak, Agnieszka (ekonomia)  | Wnuk, Alina (ekonomia) 
Date:2004 
Type:image 
Creator:Skrzypek, Elżbieta (ekonomia). 
Date:1994 
Type:image 
Creator:Skrzypek, Elżbieta (ekonomia). 
Date:2000 
Type:image 
Creator:Skrzypek, Elżbieta (ekonomia). 
Date:1995 - 1996 
Type:image 
Creator:Skrzypek, Elżbieta (ekonomia). 
Date:1993 
Type:image 
Creator:Skrzypek, Elżbieta (ekonomia). 
Date:1995 - 1996 
Type:image 
Creator:Skrzypek, Elżbieta (ekonomia). 
Date:1997 
Type:image 
Creator:Skrzypek, Elżbieta (ekonomia). 
Date:2001 
Type:image