Object's details: HACCP jako podstawa działalności polskich przedsiębiorstw branży spożywczej na rynku Unii Europejskiej
Provider:Biblioteka Cyfrowa UMCS
Description
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Source:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Skrzypek, Elżbieta (ekonomia). | Michalski, Mirosław Mariusz. | Próchniak, Agnieszka (ekonomia) | Wnuk, Alina (ekonomia)
Date:2004
Type:image
Creator:Skrzypek, Elżbieta (ekonomia).
Date:1994
Type:image
Creator:Skrzypek, Elżbieta (ekonomia).
Date:2000
Type:image
Creator:Skrzypek, Elżbieta (ekonomia).
Date:1995 - 1996
Type:image
Creator:Skrzypek, Elżbieta (ekonomia).
Date:1993
Type:image
Creator:Skrzypek, Elżbieta (ekonomia).
Date:1995 - 1996
Type:image
Creator:Skrzypek, Elżbieta (ekonomia).
Date:1997
Type:image
Creator:Skrzypek, Elżbieta (ekonomia).
Date:2001
Type:image