Object's details: Influence of water temperature and brewing time on the antioxidant properties of infusions from marigold (Calendula officinalis L.)
Provider:Akademicka Platforma Czasopism
Description
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: https://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: https://apcz.umk.pl/HERB/article/view/35798/30656
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: https://apcz.umk.pl/HERB/article/view/35798
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Similar objects
Creator:Krochmal-Marczak, Barbara | Kiełtyka-Dadasiewicz, Anna
Date:2021.12.08
Type:text
Creator:Głowacka, Marta | Zielińska, Agnieszka
Date:2023.05.17
Type:text
Creator:Torbus, Elżbieta | Paradowska, Katarzyna
Date:2023.05.10
Type:text
Creator:Stolarek, Karolina | Uram-Dudek, Angelika | Wawer, Iwona | Paradowska, Katarzyna
Date:2023.05.17
Type:text
Creator:Warkoczewska, Adrianna
Date:2021.11.10 | 2021 | 2021.11.16
Type:text
Creator:Muras, Paulina
Date:2023.12.14 | 2023.12.13
Type:image
Creator:Bienia, Bernadetta | Uram-Dudek, Angelika | Dykiel, Magdalena | Krochmal-Marczak, Barbara | Sawicka, Barbara
Date:2022.09.02
Type:text
Creator:Juszczak, Michał
Date:2023.06.26 | 2023 | 2023.09.20
Type:text