Object's details: Health risk analysis and risk management in the logistic-production chain as factors influencing the quality and safety of food on the example of two food companies
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2019.04.04
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Similar objects
Creator:Lesiów, Tomasz | Orzechowska-Przybyła, Kamila | Niewelt, Alina
Date:2014.12.31 | 2014
Type:image
Creator:Orzechowska-Przybyła, Kamila | Niewelt, Alina | Lesiów, Tomasz
Date:2019.12.31 | 2019
Type:image
Creator:Niewelt, Alina | Lesiów, Tomasz
Date:2011.12.31 | 2011
Type:image
Creator:Janiak, Eliza | Orzechowska-Przybyła, Kamila | Lesiów, Tomasz
Date:2016.12.31 | 2016
Type:image
Creator:Niewelt, Alina
Date:2017.12.31 | 2017
Type:image
Creator:Lesiów, Tomasz
Date:1986.12.31 | 1986
Type:text
Creator:Lesiów, Tomasz
Date:2023.12.31 | 2023
Type:image
Creator:Lesiów, Tomasz. Redaktor
Date:2021.12.31 | 2021
Type:text