Object's details: Ocena wpływu dodatku polifenoli roślinnychdo produktów mięsnych, typu żywności wygodnej,na utlenianie lipidów i białek
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Source: https://aleph.bibl.up.wroc.pl/F/?func=direct&doc_number=000102513&local_base=KS
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Korzeniowska, Małgorzata
Date:2019.12.31 | 2019
Type:text
Creator:Zdon-Korzeniowska, Małgorzata
Date:2011
Type:text
Creator:Zdon-Korzeniowska, Małgorzata
Date:2011
Type:text
Creator:Rachwał, Tomasz | Zdon-Korzeniowska, Małgorzata
Date:2010
Type:text
Creator:Korzeniowska, Małgorzata | Pudło, Anna | Kopeć, Wiesław
Date:2015.12.31 | 2015
Type:image
Creator:Salejda, Anna Marietta | Korzeniowska, Małgorzata | Krasnowska, Grażyna
Date:2013.12.31 | 2013
Type:image