Object's details: Wpływ sposobu i czasu solenia oraz dojrzewania sera edamskiego na jego wybrane parametry jakościowe
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Identifier: DOI: 10.15611/nit.2014.4.10
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Wachowska, Maria  | Adamczak, Marek 
Date:2014.12.31  | 2014 
Type:image 
Creator:Adamczak, Marek 
Date:2005.12.31  | 2005 
Type:other 
Creator:Adamczak, Marek  | Bednarski, Włodzimierz 
Date:2000.12.31  | 2000 
Type:other 
Creator:Bednarski, Włodzimierz  | Adamczak, Marek 
Date:1999.12.31  | 1999 
Type:other 
Creator:Bednarski, Włodzimierz  | Adamczak, Marek 
Date:1999.12.31  | 1999 
Type:other 
Creator:Dzięgielewska, Ewelina  | Adamczak, Marek 
Date:2012.12.31  | 2012 
Type:image 
Creator:Adamczak, Marek  | Bednarski, Włodzimierz 
Date:1994.12.31  | 1994 
Type:other 
Creator:Bednarski, Włodzimierz  | Fiedurek, Jan  | Adamczak, Marek 
Date:2007.12.31  | 2007 
Type:text