Object's details: Wpływ sposobu i czasu solenia oraz dojrzewania sera edamskiego na jego wybrane parametry jakościowe
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2014.4.10
- Dostawca danych:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Wachowska, Maria | Adamczak, Marek
Date:2014.12.31 | 2014
Type:image
Creator:Adamczak, Marek
Date:2005.12.31 | 2005
Type:other
Creator:Adamczak, Marek | Bednarski, Włodzimierz
Date:2000.12.31 | 2000
Type:other
Creator:Bednarski, Włodzimierz | Adamczak, Marek
Date:1999.12.31 | 1999
Type:other
Creator:Bednarski, Włodzimierz | Adamczak, Marek
Date:1999.12.31 | 1999
Type:other
Creator:Dzięgielewska, Ewelina | Adamczak, Marek
Date:2012.12.31 | 2012
Type:image
Creator:Adamczak, Marek | Bednarski, Włodzimierz
Date:1994.12.31 | 1994
Type:other
Creator:Bednarski, Włodzimierz | Fiedurek, Jan | Adamczak, Marek
Date:2007.12.31 | 2007
Type:text