Object's details: Ultrafiltracyjne oczyszczanie i zatężanie enzymów z grupy hydrolaz stosowanych w przemyśle spożywczym
Provider:Biblioteka Cyfrowa Politechniki Śląskiej
Description
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: Katalog Biblioteki-Zeszyty Naukowe ;Katalog Biblioteki-Praca Habilitacyjna ;Baza Wiedzy PŚ
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Similar objects
Creator:Bohdziewicz, Jolanta
Date:2002.12.31 | 2002
Type:other
Creator:Bohdziewicz, Jolanta
Date:2001.12.31 | 2001
Type:other
Creator:Bohdziewicz, Jolanta
Date:2000.12.31 | 2000
Type:other
Creator:Bohdziewicz, Jolanta
Date:1999.12.31 | 1999
Type:other
Creator:Bohdziewicz, Jolanta
Date:1997.12.31 | 1997
Type:other
Creator:Bohdziewicz, Jolanta
Date:2000.12.31 | 2000
Type:other
Creator:Bohdziewicz, Jolanta
Date:2004.12.31 | 2004
Type:other
Creator:Bohdziewicz, Jolanta
Date:2002.12.31 | 2002
Type:other