Federacja Bibliotek Cyfrowych
Enlarge font
Turn on contrast
polski
Log in
Text search
Music Search
Efficient Search - Useful Tips
Homepage
Biblioteka Cyfrowa ZCDN
Wykrywanie obecności skrobi w produktach spożywczych za pomocą roztworu jodu
Object's details:
Wykrywanie obecności skrobi w produktach spożywczych za pomocą roztworu jodu
Share
Add to my bookshelf
Provider:
Biblioteka Cyfrowa ZCDN
Open on the institution website
Description
Title:
Wykrywanie obecności skrobi w produktach spożywczych za pomocą roztworu jodu
Creator:
Szczepaniec, Halina
Object availability:
free access
Rights:
Zachodniopomorskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli
Date:
2020
Type:
materiał warsztatowy
Language:
Polish
Subject:
doświadczenia chemiczne
;
chemia - nauczanie
Data provider:
Biblioteka Cyfrowa ZCDN
Can I use it?:
seek permission
Type:
image
We use files, through the cookie quality improvement layer of our website.For more information, please read the document
Privacy Policy
Agree