Federacja Bibliotek Cyfrowych
Enlarge font
Turn on contrast
polski
Log in
Text search
Music Search
Efficient Search - Useful Tips
Homepage
Biblioteka Cyfrowa ZCDN
Wykrywanie obecności skrobi w produktach spożywczych za pomocą roztworu jodu
Object's details:
Wykrywanie obecności skrobi w produktach spożywczych za pomocą roztworu jodu
Share
Add to my bookshelf
Provider:
Biblioteka Cyfrowa ZCDN
Open on the institution website
Description
Tytuł:
Wykrywanie obecności skrobi w produktach spożywczych za pomocą roztworu jodu
Twórca:
Szczepaniec, Halina
Dostępność obiektu:
free access
Prawa:
Zachodniopomorskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli
Data:
2020
Typ:
materiał warsztatowy
Język:
Polish
Temat i słowa kluczowe:
doświadczenia chemiczne
;
chemia - nauczanie
Dostawca danych:
Biblioteka Cyfrowa ZCDN
Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
seek permission
Rodzaj zawartości:
image
We use files, through the cookie quality improvement layer of our website.For more information, please read the document
Privacy Policy
Agree