Object's details: Przesłanki i uwarunkowania instytucjonalnego wsparcia transferu innowacji do sektora przetwórstwa spożywczego
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Identifier: DOI: 10.15611/pn.2016.439.31
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Wasilewski, Adam
Date:2013.12.31 | 2013
Type:image
Creator:Wasilewski, Adam
Date:2014.12.31 | 2014
Type:image
Creator:Wasilewski, Adam
Date:2016.12.31 | 2016
Type:image
Creator:Wasilewski, Adam
Date:2012.12.31 | 2012
Type:image
Creator:Wasilewski, Adam
Date:2011.12.31 | 2011
Type:image
Creator:Wasilewski, Adam Franciszek
Date:1746.12.31 | 1746
Type:text
Creator:Wasilewski, Adam | Wróbel, Eliza
Date:2005.12.31 | 2005
Type:image
Creator:Wasilewski, Ludwik | Korczyński, Adam
Date:1964.12.31 | 1964
Type:image